maart 11, 2023
Gepubliceerd in Nieuws

COVS Horst-Venray Nieuwsbrief 6

Er is weer een gloednieuwe nieuwsbrief boordevol berichten! Bekijk hem hier.

januari 04, 2023
Gepubliceerd in Nieuws

Theo Krebbers gehuldigd door KNVB

 

Theo Krebbers gehuldigd door KNVB

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland-België op 25 september heeft de KNVB Theo Krebbers in het zonnetje gezet. Theo was jarenlang actief als districtsconsul. Voor zijn inzet heeft de KNVB hem beloond en bedankt met een Gouden Speld. Theo, zeer zeker verdiend en van harte gelukgewenst!

 Theo_Krebbers_speld1.jpg

 

Theo Krebbers speld2

 

Onze nieuwsbrief is weer verschenen (31 oktober), met heel veel aandacht voor ons 90-jarig jubileum. En nog veel meer!'

Kijk hier 

Burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Venray reikte op zaterdag 17 september een koninklijke onderscheiding uit aan Piet Hanen uit Venray en Chrit Joosten uit Overloon. Dit deed zij tijdens de festiviteiten rondom het 90-jarig bestaan van scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Zowel Hanen als Joosten is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Piet Hanen heeft al jaren een vaste plek in het verenigingsleven, binnen én buiten de gemeente Venray. Hij levert als voormalig scheidsrechter een actieve bijdrage aan hun werk door hen te coachen. Hij is inmiddels 27 jaar bestuurslid bij de scheidsrechtersvereniging. Ook begeleidde hij een zaalvoetbalteam en een veteranenelftal van SV Venray.

Voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is Hanen onder andere actief als rapporteur, praktijkbegeleider en commissielid. Ook voor de Centrale Organisatie van Voetbal en Scheidsrechters (COVS) vervult hij diverse taken op regionaal en landelijk gebied. Voor zijn inzet heeft hij zowel van de KNVB als van de COVS onderscheidingen ontvangen.

Chrit Joosten verricht 41 jaar vrijwilligerswerk voor diverse organisaties. Voor de KNVB is hij onder andere actief als scheidsrechter en het aanstellen van scheidrechters, rapporteur, commissielid van diverse werkgroepen, praktijkbegeleider scheidsrechter en coach. Eveneens is hij waarnemer bij het ontwikkeltraject scheidsrechters. Voor zijn inzet ontving hij in 2004 van de KNVB de zilveren waarderingsspeld. Sinds 1985 is Joosten tevens een actieve vrijwilliger bij scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Hij was negentien jaar bestuurslid van 1985 tot 1988, van 1991 tot 2004 en in 2013. Daarnaast was hij 29 jaar actief in diverse commissies en tot op heden is hij nog lid van de spelregelcommissie.

Van 2010 tot 2015 was hij bovendien lid van het redactieteam van Boxmeerse Lokale Omroepstichting Regionale Televisie (BLOS RTV is nu Omroep Land van Cuijk). Hij was programmamaker, interviewer en editor. Vanaf 2017 is Chrit Joosten tevens bestuurslid van gemeenschapshuis De Pit in Overloon. Daarnaast is hij als beheerder het aanspreekpunt en coördinator van de medewerkers en vrijwilligers.

juli 20, 2022
Gepubliceerd in Nieuws

Gloednieuwe nieuwsbrief 20-7-2022

Er is weer een gloednieuwe nieuwsbrief boordevol berichten! Bekijk hem hier.

juli 17, 2022 Geschreven door
Gepubliceerd in Evenementenborden

Evenementenborden

Download PDF
BEHEER EVENEMENTENBORDEN OP DE STELLINGEN IN HORST EN SEVENUM.


Op 1 februari 2016 heeft de Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. het beheer van de evenementenborden overgenomen van de Gemeente Horst aan de Maas.

Hieronder treft u een aantal regelingen en voorwaarden aan die wij hanteren t.w.

 • Opslaglocatie wordt Boomsweg 2, 5962 NB Melderslo.
  Contactadres is Fam.v.d Pasch, Meldersloseweg 134, 5962AA Melderslo.
  Tel.no. 077-3982053
 • Tijdstip brengen en ophalen borden alléén op donderdag tussen 15.00 en 19.00 uur.
 • Brengen van de evenementenborden uiterlijk 3 weken vóór de activiteit.
 •  Ophalen van de evenementenborden binnen 2 weken ná de activiteit.
 • Aanmelden bij voorkeur bij Jeu Verhaegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mobiel 06-15284356 en betaling direct bij aanmelding van de te plaatsen borden.
 • Bij aanmelding vermelden op welke locaties de borden geplaatst dienen te worden.
  Voormalige Gem. Horst: Stationsstraat-Venrayseweg-Vijverlaan-Gasthuisstraat-Crommentuynstraat.
  Voormalige Gem. Sevenum: Horsterweg-Steinhagenstraat-De Steeg-v.Vlattenstraat-Pak.Toverland-Evenemententerrein.
 • Betaling dient te geschieden op NL56 RABO 0128 1815 40 t.n.v. C.O.V.S. HORST-VENRAY onder vermelding van soort activiteit en datum van activiteit.
 • Het te betalen bedrag is € 30,- voor alléén plaatsing in voormalige gemeente Horst of alléén in de voormalige gemeente Sevenum.
 • Indien in de voormalige gemeente Horst en ook in de voormalige gemeente Sevenum borden geplaatst dienen te worden is het tarief € 60,- ongeacht het aantal borden.
 • Bij niet tijdige betaling zullen de borden niet geplaatst worden door de Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o.
 • De Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. is niet de eigenaar van de evenementenborden.
  Derhalve dient de betreffende vereniging/instantie zelf zorg te dragen voor de verzekering van hun evenementenborden tijdens de periode van opslag en plaatsing voor eventuele opslagschade door brand etc. en vernieling door vandalisme en/of beschadiging van stelling en borden vanwege mogelijk aanrijding door verkeersdeelnemers.VERVAARDIGEN VAN NIEUWE BORDEN

De maten waaraan de borden dienen te voldoen zijn: lengte 220 cm - breedte 37 cm - dikte 2 cm
De borden dienen van duurzaam, weerbestendig plaatmateriaal gemaakt te zijn.
Dit materiaal mag niet te licht van gewicht zijn (i.v.m. klapperen in de stellingen) en niet te zwaar van gewicht. (i.v.m. tillen door onze vrijwilligers bij plaatsing en weghalen)
Zorg ervoor dat 10 cm links en rechts van het bord geen belettering staat, omdat dit gedeelte in het profiel van de stelling valt en dus onzichtbaar is. Beide zijden van de borden kunnen beletterd worden.

 


secretariaat Burg. Esserstraat 70 5801 EB VENRAY telefoon 06-34276068
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. internet www.covshorstvenray.nl bank NL56 RABO 0128 1815 40

april 15, 2022
Gepubliceerd in Nieuws

Paaswandeltocht op Eerste Paasdag

Op zondag 17 april 2022, Eerste Paasdag, organiseert Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray wederom de jaarlijkse Paaswandeltocht rondom clublokaal Trefhove en in de “Kasteelse Bossen” te Horst.
Deelname aan deze wandeling staat open voor jong en oud en is gratis. Het gaat om een Paaswandeltocht met diverse leuke opdrachten voor zowel volwassenen als voor kinderen.
Hieraan zijn een aantal leuke prijzen verbonden.
Inschrijven en starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur in het clublokaal “Trefhove”, Wittebrugweg 7 te Horst. Geparkeerd kan worden op de parkeerplaatsen van SV Wittenhorst aan de Wittebrugweg in Horst. De finish is in het clublokaal en ook de prijsuitreiking zal hier tussen 17.00 en 18.00 uur plaatsvinden.
Tijdens de prijsuitreiking ontvangen alle kinderen een leuke attentie. Voor de volwassen deelnemers aan de Paaswandeltocht met het beste resultaat van de opdrachten zijn diverse leuke prijzen beschikbaar. Let wel, deze prijzen zullen alleen uitgereikt worden aan diegenen, die tijdens de prijsuitreiking in Trefhove aanwezig zijn.
De attenties voor de kinderen worden door de Scheidsrechtersvereniging beschikbaar gesteld.

december 24, 2021
Gepubliceerd in Nieuws

De nieuwsbrief 24-12-2021

Beste leden,

De nieuwe nieuwsbrief staat online. Je vindt hem hier.

Bestuur Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray'

Nieuwsbrief 3 COVS Horst Venray

Herhalingsles AED

Zoals jullie waarschijnlijk weten, hangt in ons clublokaal Trefhove een AED Defibrillator. Het is een apparaat waarmee je door het toedienen van een elektrische shock het hart van een bewusteloze patiënt kunt laten stoppen met fibrilleren, waardoor het opnieuw in een normaal ritme wordt gebracht. Een AED kan mensenlevens redden. De eerste voorwaarde is dat het juist bediend wordt. Op 5 oktober werd in Trefhove de jaarlijkse herhalingsles AED en reanimatie georganiseerd. Hieraan deden negen van onze leden mee; de kosten waren voor rekening van de vereniging.

COVS heeft nieuwe voorzitter: Johan Suurd

Jubilarissen in 2021

Tijdens onze ALV op 13 september 2021 hebben we weer diverse leden gehuldigd wegens hun langdurig lidmaatschap van en verdiensten voor onze vereniging:

Copyright (C) *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*. All rights reserved.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|LIST:DESCRIPTION|**|END:IF|*

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*

Unsubscribe

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

juli 04, 2021
Gepubliceerd in Nieuws

De nieuwsbrief 4-7-2021

Hallo allemaal,

Hier onze nieuwsbrief van 4-7-2021

Pagina 1 van 5
© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray