zondag 21 januari 2018 22:35
Gepubliceerd in Nieuws

Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter

Het afgelopen jaar hebben wij het als vereniging het behoorlijk druk gehad. Trefhove heeft een facelift ondergaan: er is een nieuwe vloer gelegd en de meubels zijn vernieuwd of opgeknapt. De kleedlokalen zijn op een paar details na bijna klaar: op maandag 8 januari wordt begonnen met het aanbrengen van een nieuwe vloer, en het schilderwerk is in zijn laatste fase beland. De gekozen kleuren maken dat de kleedlokalen weer een moderne uitstraling hebben. Door het plaatsen van een extra verwarmingsketel in de kleedlokalen kunnen we na de zware trainingen ons nu heerlijk warm douchen, en alle vermoeidheid door het afvoerputje spoelen. Eenieder die zijn bijdrage aan de verbouwing van de kleedlokalen geleverd heeft wil ik dan ook namens het bestuur bedanken.

De maand december is traditiegetrouw een drukke maand voor onze vereniging. Het begint met de kienavond, die onder leiding van Math v.d. Bekerom en zijn team een groot succes was. Math heeft aangegeven dat dit het laatste jaar is dat hij de leiding heeft. Hij heeft wel te kennen gegeven om zich te blijven inzetten voor het binnenhalen van de benodigde prijzen. Math en zijn team bedankt voor het organiseren van de kienavond.

De organisatie van de  kasteelloop, onder leiding van Mart Peeters met zijn vele vrijwilligers op Tweede Kerstdag was met 600 deelnemers wederom een groot succes. Het vernieuwde parcours wordt door de deelnemers hoog gewaardeerd, wat aangeeft dat het een goede zet is geweest om dit door te voeren.

 De evenementenborden worden onder regie van een kleine groep leden geplaatst. Dit is ook afgelopen jaar een groot succes geweest. Ook deze leden, die door weer en wind dit werk doen,  bedankt.

Het lukt maar moeilijk om nieuwe leden te interesseren om lid te worden van onze vereniging. Ik vraag dan ook aan iedereen om met ideeën en suggesties te komen, zodat de vereniging weer kan groeien in ledenaantal.

Ik doe een beroep op alle leden om te blijven helpen bij het beheren van onze vereniging in het nieuwe jaar; Ik weet dat iedereen veel redenen kan bedenken waarom hij of zij geen tijd heeft, maar je kunt ook een reden bedenken om te zeggen: daar wil ik wel helpen.

Namens het bestuur wil ik iedereen veel gezondheid, bergen van geluk en veel gezelligheid in 2018 wensen.

© 2017 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray